Bel: 088 - 088 3456

Online klant worden

Online klant worden

Gebruik het registratieformulier op het klantenportaal, of onze app op je smartphone om je online aan te melden bij StudentCar. Na controle van je gegevens door onze afdeling acceptatie wordt jouw aanvraag verwerkt. Het is mogelijk dat wij per huur een vooruitbetaling vragen. Je kunt vervolgens bij ieder StudentCar punt een auto gebruiken. Om lid te worden betaalt je eenmalig 25 euro inclusief btw.

Wanneer je jouw gegevens ontvangen hebt, kan je de auto’s gaan gebruiken. Reserveer het uitgiftepunt van de auto die jij wilt op het tijdstip dat jij wilt via het internet of de telefoon. Je krijgt van ons een bevestiging per email. Hierin staan de locatie, tijd, voertuig en en de pincode voor deze reservering vermeld.

Je gaat naar de auto en opent hem met behulp van onze app op jouw smartphone. De auto gaat dan binnen een minuut open. In de auto haal je de terminal uit het dashboardkastje en tikt binnen 3 minuten jouw pincode (uit de reserveringsbevestiging) in. Nu kan je de sleutel met zwart/witte sleutelhanger uit de terminal halen en daarmee de auto starten en wegrijden.

Je kunt nu naar jouw bestemming(en) en terug rijden. Als je tussendoor parkeert, dan sluit en open je de auto met de sleutel. Als je benzine nodig heeft, dan tank je met de bijgeleverde tankpas.

Terug op het uitgiftepunt parkeert je de auto op zijn vaste parkeerplaats en stopt de zwart/witte sleutelhanger met sleutel terug in de terminal. Daarna stap je uit, doet de deur dicht en sluit de auto af met behulp van de app op jouw smartphone. De deur zal binnen een minuut sluiten.